Merili Sõrmus

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid

Merili Sõrmus - naiselik.ee

Olen Merili 29 ja 4 lapse ema. Kuna möödas on minu neljandast sünnitusest nüüd juba 8 kuud siis oleks aeg enne suve endale natuke meelepärasem vorm saavutada.

Lisaks mõnele lisakilole vaevavad mind ka seljavalud ning  kehv rüht.  Vajan tugevamat korsetti, mis aitaks. Waist Trainer korsetti kohta leidsin infot Instagramist. Nägin Naiselik.ee lehel olevat reklaami kus otsiti naisi, kes sooviksid nende toodet katsetada. Tuleb tunnistada,et algul käis mõte, miks mitte proovida, mis ma sellega ikka kaotaks. Kuid siis mõtlesin,et ei see on pigem kellegile teisele, kui mulle. Õhtul rääkisin mehele sellest ja ta ikkagi julgustas ning soovitas osa võtta. Kaotada pole ju midagi. Tema sõnul oleks see super just minu seljavaludele, hea leevendus, annab parema rühi ning aitab ka liigsetest cm vabaneda. Kindlasti motiveerib ka trennidele kaasa. Nii siis saigi enda lühitutvustus ja pilt teele pandud. Osutusin valituks ja olen tänulik, et saan eksperimendis osaleda ning Waist Trainerit kasutada. Ootan juba huviga esimest trenni.

Esimene päev oli väga harjumatu kuna kannan tavaliselt laiemid riideid. Nüüd olid riided äkki väga suured. Harjumatu aga milline imeline rüht ja toetus. Peeglisse on mõnus vaatama minna, 🙂 istudes on kõik sile ja miski ei rulli üles. Suurepärane !!! Ootan huviga waist traineri edasi kandmist.

Jälgin kuidas keha harjub, kindlasti tahaks oma igapäeva harjutused ära teha koos korsetiuga. Aga ma pigem juba ütleks, et siin lastega tegeledes ta toetab mitte ei sega . Ma naudin täiega selle kandmist!

Olen väga õnnelik et seda proovida ikkagi mõtlesin ja ei kahetse

Paar nädalat peale waist traineri kasutama asumist

Olen kasutanud just seda mudelit https://naiselik.ee/toode/hingav-olapaeltega-lateks-waist-trainer/ nüüd juba paar nädalat. Teate, uskumattu kuidas võib üks korsett elu muuta. Minu vööümbermõõt on paar cm vähenenud. See on aidanud kaasa mu kaalulangusele ja ma näen juba parem välja.

Olen väga tänulik, et Naiselik.ee valis mind oma toodet katsetama. Kui üks toode aitab leevendada tervise mure nagu selja valu, muuta figuuri järjest naiselikumaks, anda Sulle enesekindlust, siis see toode on end minu jaoks õigustanud. Kuna mu selg on nõrk ja 4 lapsega toimetades saab ta tohutut koormust, siis hea tugi ja sirge rüht on praegu väga tähtsal kohal mu elus.

Minu 13 aastane poeg on liikumispuudega, pean teda tõstma päevast päeva ja waist trainer on olnud tohutult heaks abiks. Toestab ja ei lase teha valesid liigutusi, tõstes on väga abiks. Mind pole korseti kandmise ajal seljavalud enam kimbutanud. Samuti 9. kuuse lapsega väljas jalutades hoiab see rühti ja ma näen hea välja!!!

Alustades eksperimenti kasutasin waist trainer suurus M’i  https://naiselik.ee/toode/hingav-olapaeltega-lateks-waist-trainer/ nüüd, kus korsett jäi suureks kasutan Riidest waist trainerit. Suurus S. Mulle väga meeldisid esimese mudeli õlapaelad, aitas paremini kohaneda  ja toetas hästi.

Nüüd, kus ilmad soojemad on minu jaoks  ilma õlapaelteta korsett mugavam.  Waist Trainer on end õigustanud ja soovitan seda kõigile, eriti sünnitanud emadele, minu kõhuümbermõõt on oluliselt paremaks läinud ning imetades last ei lase seljal küüru tõmmata.

Soovitan siiralt ja naudin ise selle edasi kandmist.

Eksperimendi lõpp ja kokkuvõte

Minu koostöö Naiselik.ee hakkab lõppema, küll mitte tootega ise.
Korsetiga saan oma teekonda jätkata, mille üle on mul väga hea meel.
Pooleteise kuuga on korsetist saanud minu lahutamatu kaaslane.
Kõik rasked tööd ja enamus jalutusi, kui ka tavapäevadel kodus koristades on möödnud seda kandes.
Tooks välja plussid:
* seljavalud on kadunud altes kandmis hetkest, pole ka tagasi tulnud.
* rüht on parem kui varem.
* välimus paistab palju saledam.
* pikad autosõidud läinud talutavaks.
* toidu kogused on jäänud märgatavalt väiksemaks. Korsett ei lase maol venida ja täiskõhu tunne tekib kiiresti.
* talje ümbermõõt on läinud 78cm pealt 69cm’ni.
* enesekindlus on tõusnud märgatavalt.
* aitab hoida keha õigesti raskusi tõstes.
* on aidanud rasedusest taastuda. On aidanud kõhunahal tagasi tõmmata.
* mugav selga panna.
* õhku läbilastev ja ei aja higistama.
Minu jaoks on olnud korsetti kandmine kõige parem otsus üldse. Kindlasti kannan ma seda ka edasi.
Korsett motiveeris mind rohkem liikuma ja kandmise algusest olen kaotanud paar kilo, mille üle olen samuti õnnelik.
Suveks saledamaks ma sain 🙂  olles rannas 4 lapse emana võin jääda endaga rahule ja usun, et toodet edasi
kandes läheb vorm veel paremaks.
Soovitan kõigil proovida, kindlasti ei pea kahetsema.
Aitähh Naiselik.ee, et minu valisite. Andsite parema vormi ja suurepärase enesekindluse.