Kristin Loime

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid

Kristin Lääne - naiselik.ee

Olen mõelnud ja vaadanud naiselik.ee lehelt waist trainereid juba ammu, aga pole julgenud tellida. Nüüd sain ma võimaluse osaleda nende eksperimendis. ☺️

Olen 2 lapse ema ja terve oma elu ikkagi olnud pigem vormikam.
Olen nüüd kandnud Õlapaeltega hingavat waist trainerit ühe terve päeva.

Ei olnud raske ega ebamugav. Pigem on see toetanud väga hästi selga ja rühti. Sõitsin autoga päris pikalt ja väga mõnus oli sirgelt rooli taga olla, muidu ikka vajusin kössi. Kui waist traineri on ümber, siis hoiab kuidagi psühholoogiliselt ka söömist tagasi, sest mingi asi ikka pitsitab koguaeg 😁.

Traksidega variant ei tekitanud tõesti ühtegi üleliigset volti ning olen alati kartnud, et äkki korsettide alumine äär tekitab puusadele volte, aga istub hoopis väga hästi ning ei vaju ülespoole.

Kuna mul on ka alaselja valud ja väiksemat last peab palju tõstma ning süles hoidma, siis oli terve päev ilma seljavaludeta. Muidu öösiti tekivad mul suured alaseljavalud ja isegi keerata ei saa, siis täna öösel magasin ma valudeta. Arvan, et korsett lihtsalt ei lasnud valesid liigutusi teha. Kas see oli juhus või ei, siis seda saab nüüd 1.5 kuud katsetada ☺️.

Waist trainer toob talje väga ilusti välja . Mu laps nägi mind peale korseti peale panekut ja ütles, et issand sa näed kaks korda peenem välja sellega 😁 lapsesuu ei pidanud ju valetama 🤥? 🤣 Tunne on sellega kohe naiselikum ja rüht on sirge ning enesekindlam.

Kolm nädalat peale kandmise alustamist…

Täna saan ma suurus L korsetil panna haagid kõige väiksema peale  🙏☺️
Seljavalud kandmise ajal ja öösel on kadunud. On päevi kus ma ei ole kandnud, siis on ka Seljavalud tagasi. Järelikult hoian ma keha vales asendis.

Kuna mul on puus ikkagi lai, siis see L kõige  väiksemas reas hakkab tekitama puusale volte sisse, Puus ju ei kahane väiksemaks ilma dieedita. Ma ei ole teinud dieeti, aga korsett mõjub. On näha kuidas on hakanud tekkima keskosale figuur.
Kui alguses mõõtsin keskosaks ilma korsetita 89 cm, siis täna on see ilma korsetita 83cm. L suurus korsetti kandes on see täna 80cm 😍🙏

Eksperimendi lõpp ja kokkuvõte

Suvi on käinud jube kiirelt ja tegevust on palju  olnud.
 
☀☀☀☀☀
Saan öelda vaid kiidusõnu waisttraineri kohta.😊
Minu suurimaks üllatuseks sai see, et ilma dieeti pidamata või toitumist jälgimata olen ma kaotanud 3-4 kg.
Alustades oli minu kõhuümbermõõt 89cm, täna on see juba 79-81cm. Oleneb siis hommikust ja oma kuufaasidest.
Ütlen ausalt, et päris kuumal ajal ma seda kanda ei suutnud, oleks vist pildi tasku visanud. 😃  Külmemal ajal on seda ideaalne kanda, saab sooja.
Kuna oled nagunii sellega pitsitatud olekus, siis kuumal ajal oli minul raske.
Õnneks selleks, et mõju avalduks ei pea seda terve päev kandma. Täiesti okei on mõned tunnid päevas. Lisaks olid mu seljavalud täiesti kadunud kandmise ajal. Ka istuvat tööd tehes või autoga sõites oli selg hoitud ja sirge.
Nüüd, kui kuumal ajal seda kandnud ei ole, siis on seljavalud kohe tagasi.
 
Waistraineri kandmise ajal üle süüa oli halb, järgnes suht kehv enesetunne.  Alguses juhtus mul see, et ma unustasin süüa, otsest söögiisu ei tulnud.
Teisalt oli see halb kuna hiljem olin ma nälginud ja tekkis üle söömine millele järgnes väga ebameeldiv olek. Pidi õppima väiksemaid portse sööma ja mitte unustama söömist.
 
Kui mul tekkisid sellised muutused ainult waisttrainerit kandes ja mitte trenni tehes ega toitumist jälgides, siis naised kes teevad kõike korraga on tulemused kindlasti vapustavad. Kellel on suur tahtejõud ja soov kaalu alandada, siis waisttraineri abiga saavutate te kindlasti kiirelt oma tulemused. Lisaks tunnete end naiselikuma ja enesekindlamana juba kaalualandus protsessi alguses.
Kellel on seljavalud, siis proovige ja te ei kahetse. Kindlasti on toode toestav ka peale sünnitust ja väikeste lastega tegelemisel. 
 
On ülimalt hea meel, et mind sellesse protsessi kaasati ning minu eelarvamused sellesse tootesse on kustutatud. Eks ikka vahepeal oli seda tüütu ka kanda, aga kui sa tead, miks sa seda teed ja tahad, siis ei leia vabandusi. Kui vaja tee üks paus ja jätka oma teed️.❤️
 
Soovin öelda ka Naiselik.ee töötajatele suured tänud ja soovitan neilt kindlasti küsida abi. Nad vastavad alati ja on nii sõbralikud, rõõmsameelsed ja vastutulelikud.❤️
 
Nii lahe, et otsustatakse selliste eksperimentide kasuks ja antakse võimalus oma tooteid proovida.