Liisbeth Tiits

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid.

Minu nimi on Liisbeth. Olen 31-aastane ja 3 lapse ema. Pärast esimest rasedust, 11 aastat tagasi, tekkis mul diastaas. Kahjuks tookord ma üldse ei teadnudki, millega täpsemalt tegu on. Sellest teadlikuks sain ma alles peale 3. rasedust.

2. raseduse ajal tekkis mul 2 diski prolaps. Ilmselt oli suur osa ka selles, et kuna mul oli diastaas, siis korsetilihased ei suutnud piisavalt ka selga hoida. Nii ma olen elanud 10 aastat igapäevaselt seljavaludega.

3 rasedust andsid mulle korralikult ka beebikilosid juurde, mille tõttu üle 3 aasta tagasi otsustasin hakata jälgima toitumist ja trenni tegema. Selle tulemusel ma kaotasin üle 20 kg. Natuke maad on veel minna, kuid olen juba päris rahul. Kõht aga häirib mind endiselt, sest diastaas on siiski veel olemas (tänu korsetile ehk varsti mitte :)) Samuti mu seljavalud ei ole kuskile kadunud. Niisiis otsustasin proovida ja osaleda selles eksperimendis. Tundsin kohe, et see on täpselt midagi mulle just õigel hetkel. Olen mõtteviisiga, et mida elu pakub, seda tuleb vastu võtta. Kasutan eksperimendis Õlapaeltega hingavat lateks waist trainerit ja lisariba.

1. päev, kui korseti kätte sain ja selga proovisin, olin meeldivalt üllatunud. Esiteks sain kohe selja nii palju kergemaks! Tundsin, kui hästi see toestab. Istuda oli ka eriti hea, sest haige ja nõrga seljaga kipun istuma lösakil, mille tõttu on pärast selg kange ja valus, kuid korsett hoiab selja sirge ja rüht on samuti õige. Ja teiseks, see vaatepilt, kui ilus piha! Muidugi ka korsett ise on nii ilus seljas! Mugavust ei pea vist mainimagi, sest seda see on igal juhul. Olen nüüd kandnud igapäevaselt ja seljavalud on juba selle lühikese ajaga pooleldi kadunud. Olen väga põnevil, mis veel selle 1,5 kuu jooksul toimuma hakkab. 

1. päev, kui korseti kätte sain ja selga proovisin, olin meeldivalt üllatunud. Esiteks sain kohe selja nii palju kergemaks! Tundsin, kui hästi see toestab. 

Istuda oli ka eriti hea, sest haige ja nõrga seljaga kipun istuma lösakil, mille tõttu on pärast selg kange ja valus, kuid korsett hoiab selja sirge ja rüht on samuti õige. Ja teiseks, see vaatepilt, kui ilus piha! Muidugi ka korsett ise on nii ilus seljas! Mugavust ei pea vist mainimagi, sest seda see on igal juhul. Olen nüüd kandnud igapäevaselt ja seljavalud on juba selle lühikese ajaga pooleldi kadunud. Olen väga põnevil, mis veel selle 1,5 kuu jooksul toimuma hakkab.