Maria Kaljuste

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid

Maria Kaljute - naiselik.ee

Umbes 3 kuud tagasi otsustasin et aitab.. ma tahan veel ise ka elada. Ma tahan juukseid värvida. Tätoveeringu teha, taljet ja kontsakingi. Ma tahan välja näha Brigitt Bardot nagu Demi Moore, nagu Galina Elmik, nagu Nele Kullerkupp, nagu Silvia Ilves 😛 (jaaa ma tean et ta on minust 25a noorem umbes ) Ja üldse elu ongi 50 neselt kõige ägedam (vähemalt peaks olema) sest selleks ajaks oled sa õppinud, elu näinud, sul on natuke raha ja Sa tead juba mida Sa elult tahad. Keskeakriis .. mhmh võibolla. Aga paganama äge sel juhul ja ma soovitan seda kõigile.
Õnnelik ja ilus olla ei ole noorte tibide privileeg vaid kõigi sh küpsete naiste sünniõigus. Olla hoolitsetud, painduv kanda pesu ja korsette –mm korsetid muide on alati olnud minu salakirg, natuke patune ja seksikas ja enesekindlust toetav ja taljet vormiv ja tegelikult kui nüüd praktiliseks minna siis ka tervist toetav –korsetid muide ei ole ilma loodud mitte ainult ilu mõnu pärast vaid siiski ka praktilistel põhjustel- nad aitavad kokku tõmmata ja toestada – näiteks sünnitustega laiali vajunud ja lõtvunud kõhulihaseid, suure allavõtmise tulemusena lõtvuvat nahka aidata kohaneda –aitavad alaseljavalude vastu. Ja on abiks ka moraalselt –sa lihtsalt tunned seda kandes ennast soovikorral hapra printsessina kes tipib ja hõljub ja seda ka üsna suure numbri korseti või waist traineri korral – ehk lisaks füüsilisele abile aitab see väga ka esteetiliste ning moraalsete asjadega. Neid on üsna raske muide kvaliteetseid leida –enemus on siidist seksvidinad –hiina tirtsude suurustes, torkivate traatide ja rebenevate nööriaukudega millest on mõnu ja ilu asemel rohkem kahju ja valu ja häbi kui abi. Mina oma pikkuse ja liikuvusega otsustasin Naiselik.ee waist traineri kasuks- need on tõeliselt head. Tugevad, venivad, toetavad ja mis põhiline piisavalt pikad et kaenlaaukudest ega alt äärest mingit rulli välja ei pressiks ja tulemus ei oleks mitte printsess vaid jõulusink. Ma soovitan väga soojalt minna nende kodukale ja vaadata ja mõelda kuidas see teekonnal abiks olla võib ja soetada ( see pole kallis – kohe kui vähem õgima hakkad jääb see raha sul üle!)
Ma olen täna oma uue eluga alles teekonnal kaalun ma sama palju kui 23 aastaselt jaa seda kaalu on ikka veel väga väga palju, liiga palju ja ma ei ole veel saleda moodigi –mul on alles teise Waist traineri esimesed haagid kinni (ja jupp maad väiksem number õhku läbi laskev suveks ka ootamas) aga ma olen otsustanud ma kavatsen elada –olla õnnelik ja naiselik ja soovitan kõikidele rullidele kes otsivad vabandusi end mitte kätte võtta sedasama.
Oma esimesed 20+ kg muide võtsin alla sellesama kurikuulsa Katrin lusti poolt erakordselt inetusti ja puhast rumalust üles näidatud moel saates maha tehtud DR Simeonsi dieediga – jah ma tegin seda mitte 40 vaid 80 !!! päeva –targalt järgides, Konsultandiga suheldes, oma teadmisi toidust ja toitumisest kasutades ja oma keha kuulates. Ja ei –mul ei kukkunud juuksed ja hambad välja mul ei olnud paha olla ega tervisehäireid –pigem kaotasin suhkrukoti kerelt ja samm muutus kergemaks ja kõik on teel paremaks ja ilusamaks
Ma usun siiralt et see annab mulle õnne ja eluaastaid juurde ja et ehk suudan ka teisi inspireerida end kätte võtma –sest selle teekonna ettevõtmine seda ju ainult ongi –lõpetada vabanduste ja ettekäänete otsimine enda ja teiste petmiseks.
Mina aga jätkan oma teekonda ja missiooni naiseliku naise väärtuse kinnistamises meie ühiskonnas – kirjutan teile varsti veel sellest kindlasti
Teie Maria
Ps -pildid on naturaalse vähenevuse järjekorras -ja ei ma ei häbene neid-ma olen selle üle uhke

Paar nädalat peale waist traineri kasutama asumist

-37 kg. Piinlik muidugi et see kogunenud oli aga tore et kadus.. natuke läheb veel
Ilma waist traineriteta ma seda tulemust saavutanud ei oleks…

Waist trainer aitas rühti ja hoiakut muuta, nahal kokku tõmbuda ja mõjus enesetundele väga hästi … varsti saan juba ehk ilma.
Siis võin lõbu pärast ilusat kanda ja end lihtsalt ilusana tunda

Aga jah.. taastumisajal väga suur abimees. Kniks ja aitähh naiselikule et neid pakub