Kristi Indlo

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid.

Olen Kristi, 4 lapse ema, keda kasvatan hetkel üksinda.

Terviseprobleemid on olnud terve täiskasvanuelu kadalipp ning terve teadliku elu (st lapsest saadik), olnud pigem kogukam. Elustiili muudatustest olen proovinud kõike-you name it, i’ve done it. Toitumiskavad, veganlus, monotoitumine, paastud, detoxid, ainult loomse söömine jne jne jne.
Lisada sinna kompotti ka mõned kaasuvad terviseprobleemid mis vajavad ravimite tarvitamist ja pidevat leiutamist, kuidas kaalus alla ning tervis korda saada, sest “liigu rohkem ja söö vähem” variant ei ole minu jaoks kunagi töötanud, otsustasin eksperimendist osa võtta. Lisaks ka muudele muudatustele, mis oma elus olen märtsikuust alates rakendanud. Mõttes oli vaid lause “kui juba siis juba, midagi halba sellest tulla ei saa”, kui kirja ära saatsin. 🙂 Olin väga üllatunud, kui mind valiti välja eksperimendis osalema. Valisin endale välja Hingava õlapaeltega Waist trainer korseti koos lisa haagiribaga.

Korseti kätte saades oli mul veidi aega sellega distantsilt tutvuda, kuna samal ajal vaevlesin kõhuviiruse küüsis. Pärast haiguse seljatamist esimest korda selga pannes oli seljavalu peaaegu, et hetkega kadumine (järgmine pikaaegne mure ebaõnnestunud seljasüsti tagajärjel) aga ka korralik ebamugavus, sest liikumine oli väga piiratud ning ümberharjumine võttis paar päeva aega.

Praeguseks olen sellega harjunud ning igapäevatoimetused on sama lihtsad, kui “elu enne korsetti” 😀

Waist Trainerit olen hetkeseisuga kokku 3 päeva, 3-5 tundi päevas. Ilmselt pikendan seda aega varsti ca 6-8 tunnile.

Ootan põnevusega progressi ja korseti edasist mõju nii vööümbermõõdule, kui ka edasisele enesetundele! 🙂

Korseti kätte saades oli mul veidi aega sellega distantsilt tutvuda, sest samal ajal olin kõhuviiruse küüsis. Esimest korda selga pannes pärast haiguse seljatamist oli esmane tunne seljavalu peaaegu,

et hetkega kadumine (järgmine pikaaegne mure ebaõnnestunud seljasüsti tagajärjel) aga ka korralik ebamugavus, sest liikumine oli väga piiratud ning ümberharjumine võttis paar päeva aega.

Praeguseks olen sellega harjunud ning igapäevatoimetused on sama lihtsad kui “elu enne korsetti” 😀

Waist Trainerit olen hetkeseisuga kokku 3 päeva, 3-5 tundi päevas, ilmselt pikendan seda aega varsti ca 6-8 tunnile.

Ootan põnevusega progressi ja korseti edasist mõju nii vööümbermõõdule kui ka edasisele enesetundele! 🙂