Triinu Uutar

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid.

Minu nimi on Triinu. Olen 39- aastane, kahe lapse ema, keda kasvatan üksi. Olen juba pikalt
kaalunud waist traineri korseti tellimise peale, aga ei ole veel tekkinud võimalust. Seega
otsustasin eksperimendis osaleda, sest nii tundus hea võimalus korsetti proovida!
Mind vaevavad aeg-ajalt alaseljavalud, mis kindlasti on seotud vale rühi hoiuga. Töötan
eriliste lastega ning minu töö nõuab igapäevaselt laste tõstmist ühest kohast või ühest
asendist teise. Hiljuti hakkasin tegelema rahvatantsuga ning rühihoid on sellega paranenud.
Usun, et korsetti kandes oleks rüht kogu aeg õiges asendis ja seljavalud ehk väiksemad.
Samuti ei teeks paha enne suve kaotada mõned sentimeetrid taljelt!
Alustasin korseti kandmist 10. mail ja panin kohe korseti peale kogu tööpäevaks (6-8 tundi). Kui esimest korda korseti peale panin, siis tundsin, kuidas mu selg on toetatud ja rüht on sirge.
Mind valdas mõnus toestatud ja soe tunne ning päeva jooksul unustasin, et seda kannan. Keha harjus sellega kiirelt ning korsett ei ajanud mind päeva jooksul higistama.
Panin kolme esimese tööpäeva jooksul tähele, et kandes waist trainerit ei valuta minu alaselg, mis oli väga hea tunne. Ka minu töökaaslased märkasid, et minuga on midagi teisiti, et kuidas ma küll mõne päevaga olen kõhnemaks jäänud. Tegelikkuses jätab peenema talje mulje just waist traineri kandmine. Tänaseks olen kasutanud waist trainerit 5 päeva, seega kogemus on alles alguses, aga jätkan selle kasutamist 1,5 kuu jooksul ning annan edaspidi teada, kuidas mul läinud on. Praegu võin öelda, et mulle väga meeldib waist trainerit kanda, sest see toestab mu selga selg ei valuta ning tunnen ise end hästi kui näen välja peenem kui tavaliselt.

Paar nädalat peale waist traineri kasutama asumist.

Olen nüüdseks korsetti kandnud üle kuu aja. Nädal tagasi jõudis minuni uus korsett – teine mudel ja väiksem number😉

Minu teiseks katsetatud tooteks on Waist trainer korsett Strong ihu. See korsett on tugevamalt vormiv ja alguses seda selga pannes arvasin, et see ei mahugi mulle. Aga siiski mahtus ja mitte ainult, vaid see oli ka mõnusasti keha ümber – tugev ja toekas.

Strong korsetile jagub mul ainult kiidusõnu ja võiks öelda, et see meeldib mulle isegi rohkem kui esimene mudel. Kogu eksperimendi käigus ei ole mul alaselg valutanud. Uue korsetiga, mis on rohkem trimmiv, kadus juba pelgalt peale panekuga taljelt 3cm ning piht tundus palju peenem. Ka rüht oli veelgi parem ning päeva jooksul ei pannud isegi tähele, et mul korsett peal oli.

Endiselt olen kandnud korsetti 6-8 tundi päevas. Korseti kandmine on toonud ka taljelt sentimeetrite kadumise – nimelt olen kuu ajaga kaotanud 6cm ümbermõõdust.

Kahe korseti erinevusteks võin välja tuua, et mudeli „hingav lateks Waist Trainer õlapaeltega ihu“ puhul oli plussiks see, et see hingas rohkem ja ei ajanud higistama. Samuti ei tekkinud sellega selja peale punnitavat nahavoldikest.

Aga mind see ei häiri ja mulle isiklikult meeldib teine mudel „Waist trainer korsett Strong ihu“ rohkem. Mitmed naised on eksperimendi käigus minult infot küsinud ja olen neile positiivset tagasisidet andnud ning soovitanud korsetti proovida.

Nüüdseks on mul jäänud eksperimendi lõpuni mõni päev rohkem kui kaks nädalat. Kannan korsetti ikka rõõmsalt edasi ja annan viimases postituses teada, milline on minu katestuse lõpptulemus. 😊

Kahe korseti erinevusteks võin välja tuua, et mudeli „Hingav lateks Waist Trainer õlapaeltega ihu“ puhul oli plussiks see, et see hingas rohkem ja ei ajanud higistama. Samuti ei tekkinud sellega selja peale punnitavat nahavoldikest.

Aga mind see ei häiri ja mulle isiklikult meeldib teine mudel „Waist trainer korsett Strong ihu“ rohkem. Mitmed naised on eksperimendi käigus minult infot küsinud ja olen neile positiivset tagasisidet andnud ning soovitanud korsetti proovida.

Nüüdseks on mul jäänud eksperimendi lõpuni mõni päev rohkem kui kaks nädalat. Kannan korsetti ikka rõõmsalt edasi ja annan viimases postituses teada, milline on minu katestuse lõpptulemus. 😊

Eksperimendi lõpp ja kokkuvõte.

Ja olengi jõudnud eksperimendi lõpuni! Oeh…oli see ikka mõnus ja positiivne kogemus! Tõesti…ei oleks uskunud, et see mind mu töös, kus igapäevaselt pean tõstma aitab. Ei seljavalule ja rüht on sirge ning ilus.

Jagub ainult kiidusõnu ja seda nii korseti ”Hingav lateks Waist Trainer õlapaeltega ihu“ kui ”Waist trainer korsett Strong ihu“ jaoks, mida mul oli võimalus proovida.
Kui alustasin mai kuus eksperimendi käigus korseti kandmist oli mu talje ümbermõõt 92 cm. Nüüdseks on see kahanenud 84 cm peale ehk olen kaotanud 8 cm talje ümbermõõdust. Mis on korseti kandmise juures puhas boonus, eriti nüüd suve hakul.

Viimased kaks nädalat enne eksperimendi lõppu ei kandnud ma korsetti enam 6-8 tundi päevas, vaid 2-3 tundi, kuna ilmad läksid soojemaks ja rannas olemist oli rohkem
Jätkan edaspidi korseti kandmist tööl, sest see toestab mu selga. Praegu aga algas puhkus ja kavatsen seda nautida. Ka siis plaanin aegajalt korseti peale panna, sest ma näen lihtsalt kleidis palju parem välja. Kui teen pikema matka või
ostlemistuuri, toestab see mu selga ideaalselt!

Igaljuhul tänan selle võimaluse eest katsetada ja proovida Naiseliku tooteid! Sain kinnituse, et waist trainerid on tõesti head ja olen neid soovitanud ka teistele!

Aitäh naiselik.ee sellise eksperimendi eest! Oli tõesti hea ja mõnus kogemus. Soovitan kasutada kõigil, kel on seljamuresid või kes tahab lihtsalt parem välja näha!