Marii Eliis Põhjala

Eksperimendist osavõtt ja esimesed emotsioonid

Hei, olen 19 aastat vana noor neiu. Minu igapäeva mureks on kaalutõus, mis ei taha lõppeda. Olin pikalt mõelnud waist traineri/korseti peale aga ei teadnud nendest väga palju. Nägin Naiselik.ee FB lehel eksperimenti ja otsustasin kirjutada ja osa võtta.
Olen selle tootega juba esimesest hetkest meeletult rahul, kuna tundsin juba esimesel korral selga pannes sellel erinevaid häid omadusi: hoiab selga sirgelt ja parandab rühti on mugav ja mitte silmapaistev. Tegi minu enda enesekindlust kohe paremaks❤️
Jagan ka oma teekonda teiega, ehk kellegil samasugune mure ja saab abi😊
 
 
 
 

2 nädalat peale eksperimendi algust
 

Tänaseks olen kasutanud korsetti 3nädalat ja kaotasin sellega 4cm oma ümbermõõdust. Kandsin korsetti igapäevaselt ja enamus toimetuste juures. See on olnud suureks abiks mulle, et hoida selg ilusti sirge ja mitte kõverasse ennast lasta.

Alguses alustasin M suuruses korsetiga ja kõige esimese reaga. Tänaseks olen jõudnud 3rea peale millega olen üsna harjunud ☺️ 

Lisaks proovin ka alates tänasest uut korsetti mis on hingav ja toestavate õlapaeltega. Uus korsett on mul S suuruses ja esimese rea peal.

Tunnen et mõlemad korsetid on väga mugavad ja lihtsad igapäevaseks kandmiseks.

Kuna teekond veel jätkub loodan kindlasti kaotada veel vähemalt 4 cm kui mitte rohkem😍

Olen ka hakkamas unustama seda täiskõhu tunnet et söön üle, sest korsetiga see pole lihtsalt võimalik.Tunnen ennast palju paremini ja tunnen et mu vorm paranenb.

Kindlasti on tõusnud ka palju rohkem mu enesekindlus kuna ei ole enam pekki mis nähtav oleks. 

Kui soovid olla enesekindlam ja julgem soovitan kindlasti proovida💗

Eksperimendi lõpp ja kokkuvõte

Olen nüüdseks mõlemat korsetti kandnud peaaegu 2 kuud. Rüht on palju parem kui kandmist alustades ja sammuti suudan ilma korsetita juba sirgelt istuda.

Proovisin kahte korsetti: esimene waist trainer oli ilma õlapaelteta ja teine õlapaeltega.

Mõlemal on omad plussid ja miinused. Õlapaeltega pluss oli see et jattis selja sirgeks, pekki üle ääre ei jäänud ja oli kehasse.

Õlapaelteta tekitad ules korseti serva sellised nn tiivad, kus nahk üle jäi. Ise arvan, et seda oli samas mugavam kanda, kui õlapaeltega.

Kandsin waist trainereid igalpool, sobis iga riide alla ja ei jäänud paistma.

Kokkuvõttes olen rahul mõlema tootega ja  muutusi on näha.

Mina kaotasin oma talje mõõdust kokku 5cm😊🥰